gambar sensitif episiotomy

sorry saya post gambar ni sbb saya nak tahu ada tak yg mcm saya luka jahitan episiotomy jadi mcm ni? boleh tak share apa perlu saya buat? esok saya nak ke klinik check

gambar sensitif episiotomy
54 Balas

Sy pn tngh pantang skrg hri ke24 alhamdulillah luka jahitan sy baik sda sy cci guna air suam sja doc n nurse xbg cci dngn air garam or manjakani atau pn mnum jamu2an , tp lpas semnggu sy rsa mcm x selesa mo buang air besar pn tkt, luka jahitan skit sbb benang tnggal last2 brnikn diri cci dngn air suam tu cmpur garam ckit sy bt 2 3x trus sembuh luka pn kering trus..

3y ago

Tapi saya 3anak air paip jer 2mingu lbh dh cabut benang