Perut kecik

Sorry nak tanya, normal ke eh 18weeks 5bulan tapi perut still tak nampak? Ramai yang tegur tak macam preg🥲

59 Balas

Sy pon mcm tu. Sbb sy underweight, petite lagi. Skrg ni dh 32w. Tapi tiba2 doktor ckp, anak sy kecil sikit. Berat 1.4kg. Ada sesiapa dkt sini yg pernah lalui tak? Sy doakan semoga kandungan awk, dan awk baik2 sje. Doakan utk sy juga ye, dipermudhkn urusan bersalin nnt. Due date sepatutnya 9/9/23 tp klu baby masih kurang dr 2kg. Kemungkinan kena bersalin awal. Sy harap sgt dgn kuasa Allah, sy dpt bersalin normal dan selamat semuanya 🤲🏻 doakan sy mommies yg terbaca komen sy ni. Moga doa yg baik berbalik pd kalian juga aamin 🤲🏻🤲🏻