normal ka kalau 5 bulan perut still kecik ?

haii mommies , i first pregnancy, normal ke kalau 5 bulan tapi perut still kecil ? ramai tegur perut kecil time raya baru ni 🥲

2 Balas

normal je sis ada yang 7 bulan bru nampk to pun tak sbrpa besar, tak kesah lah kcik kah besar ke yg pnting baby kat dalam perut to sehat sehat je yaaa. pduli kan je lha mlut orang too

Perut kecil tak apa. Pastikan berat badan ada naik dan bila scan, baby ada membesar.

2y ago

baby mmg mmbesar dngn baik , cuma tula ramai tegur perut kecil