20week

sorry first time so nak tahu blh ke rasa heart beat baby dlm perut.. biasa korg rasa dkt bahagian mna?

2 Balas

Haah rasanya mmg tak bleh dengar atau rasa.. sbb mommy bayangkan la eh heartbeat kita sendiri pn kadang cari tak jumpa hihi apatah lg heartbeat baby.. dgn lapisan perut lg.. kalau nk dengar kena letak telinga betul kt perut.. yes husband bleh la denga..

Ayah baby boleh la dgr. Kita tak dpt rasa heart beat kecuali kick baby je