Macam mana dengan mereka ni ya?

SOP perlu ke tak untuk golongan macam ni ya? Kalau mereka tak pakai macam mana agaknya nak tahu ya? Perlu dikompaun jugak ke?🤔

Macam mana dengan mereka ni ya?
12 Balas

Perlu..mereka ni celebrity/public figure & sepatutnya bagi contoh yang baik untuk mempengaruhi kita..memang diorang manusia biasa tak lari dari buat kesilapan tapi perlu fikirlah,jangan buat silap berulang kali😅 & jangan tonjolkan kesilapan berulang kali lagi2 di socmed..jenis semua nak tunjuk kat socmed ni yang payah sikit haha bila kena tegur/kecam,ada saja pihak yang melenting..aduh..

3y ago

yang ni setuju

Perlu melainkan niqab ada protection ikut sop pencegahan jangkitan penyakit

perlu..sbb dkt purdah tiada filter😅✌🏻

Tak perlu... kalau pakai purdah 3ply la 😂

no double standard

perlu sngt

perlu