Dont want to eat

My son almost 1y 2m but he dont want to eat. He will eat about 2-3 mouth only. He still bf. Is it normal or not?

18 Balas

Macam anak saya juga , dari start 10 bulan tak nak makan . sampai lah setahun , menyusu 100% . tp ni semua musimm mereka 😂 jgn risau . tp kena usaha juga k . actully baby bukan tak nak makan , cuma TAK PANDAI makan . saya dulu suap anak je dia muntah , silapnya saya ialah terus tak suap lg , sebenarnya itu bukan muntah muak atau apa , itu cara baby belajar untuk makan . kena tau beza GAGGING DAN CHOKING ok mama .. uols boleh search kat goggle ya . tips untuk mama : Pastikan baby tak minum susu sebelum makan . biar dia lapar . ❤️