Dont want to eat

My son almost 1y 2m but he dont want to eat. He will eat about 2-3 mouth only. He still bf. Is it normal or not?

18 Balas

same age with my baby,also refuse to eat just little bit but always mengempeng jee

Anak sy pon tgh mcm ni skrg... Tp sy bg anak sy makan sendiri guna sudu (guidnce).. N always tukar menu..

2y ago

anak saya mcm2 tukar menu xnak jugak makn bnyak just 3 4 suap j nak susu je bnyak mnum xtaw nk buat mcm mana lagi dah

experiment with different food and let him eat on his own

kene tukar² menu Mami..ank² cpt bosan mkanan yang sama.

menu untuk lauk kena tukar²

Try different menu

my baby also same

kene tukar menu