Breastfeeding Menu

Can somebody n everybody share with me a simple, easier menu as manybas you can to cook that suibtable for bf mommy like me since " am always hungry" till midnight. Hehehe.. Malaysian menu can, western can, as long as healthy, easy and can boost my milk the same time. Tqsm ??

2 Balas

try snek ni bancuh oat dgan susu xterlalu cair masukkan dlam bekas yg kecil yg mudah di bawa ke mana2 tuangkan sikit dulu dlm bekas tersebut masukkan buah kegemaran sis banana ke strawberi ke kurma ke terpulang then ulang lagi tuang oat selang seli dgan buah tu siap . masuk dlam fridge. bila lapar makan lah tanpa rasa serba salah . sangat lah bagus untk milk booster .. sy sudah anda bila lagi .. heheh

5y ago

I makan jee bnd sejuk. Tp tk kerap sgt. Eskrem pon lepas habis pntg ade laaaa dlm 2 3 sudu jee. Buat lepass teringin sahaja. Kalo air mmg gemar yg suam dan panas. Jrg mnom air sejuk even skrg bln puasa. Hehehi guess depend pd bdn seseorg. Mcm i oke jee bnd sejuk baby pon oke.

saya sehari dua kali minum milo . pagi untuk alas perut sementara tunggu lunch dengan petang sementara tunggu dinner . perut rasa kenyang juga and milo bagus untuk banyakkan susu .