Anda sokong hobi suami tak?
Voice your Opinion
Ya, sudah tentu!
Tidak, dia terlalu kerap dengan hobinya
Okay saja, asalkan dia juga jaga anak

6384 respon

18 Balas

Husband suka memancing, kumpul hotwheels 😊 lama2 saya pun join memancing sekali n saya pun selalu belikan hotwheels yg tk dia 😄 percutian kami, selalu involve memancing sekali

sokong, tp kena kerjasama jugak bab rumahtgga.. sbb minat tu mmg dr kecil.. tak boleh nak simpan je suami dlm rumah..

Sokong sgt. Sebab suami memang hanya melekat kat rumah. Mengemas rumah dan layan anak-anak.

Klw hobi main bola its okay . Bleh trima . Tp klau hobi melepak . Mmg xkn pernah sokong

sokong kalau benda berfaedah kalau lepak minum mmg xsokong langsung

Sokong je. Suami suka collect figurines so okayla dari main game.

layankan aje... Dia layan hobi kita , kan.. Saling menyokong 😊

Sokng..minat kreta sma2😊..g autoshow sma2😊

sy ok je..aslkn soal jga ank dy xlupa..

jgn lupa jga ank skali sdah ler hihi