Bedung Bayi: Berapa Lama Tempoh Pemakaian Bedung Pada Bayi?

Soalan paling popular apabila bercakap mengenai bedung bayi adalah, "sampai umur berapa bayi perlu pakai bedung?". Untuk ketahui jawapannya, jom baca artikel ini.

10 Balas

hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

Anak saya sampai sekarang malam tidur berbedung umur 5bulan 19hari. Sbb anak saya selesa tidur begitu. Jika tidak dibedungkan anak saya akan meragam.

Sy bedung dlm pantang ja...bila habis pantang mcm waktu malam atau tgal dia sendirian Sy akan bedung

Bedung bila perlu hingga anak dah tunjuk tanda nak meniarap

malam sahaja time tdur.. utk dia lebih lena

good info 👍

👍🏻👍🏻 info

👍🏻👍🏻

👍