megecutkan rahim slps bersalin

Hi smua..mcm mna cara nk nk kecutkan rahim secara smula jadi tanpa megunakam produk2 atau jamu2 ??

22 Balas

Rahim akan kecut sendiri . Sis penah tak susu kan baby then rasa berdenyut dekat bawah perut ? Kalau penah tu maknanya rahim tengah kecut. Dalam pantang mmg akan rasa berdenyut kalau baby susu badan. 😊 then urut 3 hari berturut² untuk naikkan peranakan . Sy hari ke 2 pantang sampai ke 5 berurut sbb nak naikkan peranakan.