Suntikan kecut rahim

Knp doc cucuk ubat kecutkan rahim ye???doc xde ckp pon gugur tpi dy bg tarikh untuk jmpe nk pastikan betul ii gugur ke x...sy xfhm bila nk jmpe doc tu smula nurse ckp dy ad pesakit bz

2 Balas

Hmm kalau diri sendiri tk pasti dh gugur ke tk patutnya boleh cakap tk nk pada suntikan tu dan pergi ke klinik lain utk second opinion. Puan pun ada hak utk cakap tidak jugak. Ni puan sendiri tktau betul ke gugur ke tak, dah susah. Kadang ada doktor belum pape dh cakap gugur, tp ada banyak kes yg bila tunggu lg 2-3 minggu rupanya elok je kandungan menjadi.

2y ago

Xdan nk ckp dy da cucuk n bila nk jmpe doc mcm ii alasan bg...pas cucuk bdn jdi xlarat n truz ajk hus blik tgu tarikh yg dy bg ni je la...klau btul gugur biasa nya dy akn bg kite kn janin tu sbb da 3bln ke mmg dorg xbg ??

Sy pn kena bgi suntikan kecutkan rahim utk stop pendarahan. Lebih kurang sm case, tp tu lah nk tunggu review dgn pakar lama lg. Doc pelatih ckp suspek gugur.