x minum susu

Hi smuaa nk tnya bahaya x Kalau x minum susu? Sy x minum tp makan pil driKlinik Folic asid shj.. Ade x mcm sy? Skrg dah 5 bulan

2 Balas

Sy mula2 ja minum susu trus x suka pas 4 month sy brhnti saya suka milo smpai beranak.. Sihat jg sy n baby tp ubat dr klinik hari2 mkn LA

5y ago

Oh yke.. Tula sy skrg bantai je milo teh kopi..sbb x lalu nk minum susu..

takde la bhya cuma tulang n gg baby nnti cpt rapuh . tulang mummy pun cpt rapuh . sng kene cramp