Bahaya Ke Minum Susu Fresh & Koko Krunch/Cereal Berperisa?

Ni 1st pregnancy sy. And sy mmg xpandai minum susu camtu saja. Tp sy boleh minum dgn fresh milk dgn syarat mesti ada cereal mcm koko krunch/frosties. Kalau x, mmg sy xlalu nk minum. Bahaya ke pd baby kalau hari2 sy minum susu cmtu?

3 Balas

Boleh. Tapi cereal mcm koko crunch tu tinggi gula. Berpada2 makan

4y ago

Tu lah..sy takut gak psl bab tinggi gula ni..tp sy cuba kurangkanlah koko krunch n lebihkan susu lepas ni 😬

Boleh saja sis, saya tiap hari makan macam tuh buat supper. Haha.

4y ago

Ya gpp, saya gdm on diet jg. Fresh milk tak manis so boleh minum, koko krunch jgn over byk saja. After minum fresh milk + koko krunch chk bsp result oke saja. Tp depends body masing2 juga lah. Hehe.

Rasanya takde ape pun. Boleh je sis.