ttc

hi smua... sya lewat period smggu dh..tp bila check upt tetap -ve.. rsa giveup nak cek upt lepas ni.. tpi sya selalu sakit seperti segugut .. boleh share pengalaman kenapa lmbat period tp skit mcm period ?

1 Balas

same mcm sy..missed period tapi upt negative..sakit perut 2 3 minggu..mcm tnda2 pregnant..beberapa hari lps tu darah keluar..period😢

4y ago

sedihnya.. mesti trauma kn dgn alat upt tu. sya smpai tkut nyk cek upt lagi 😅😌