Sakit hati

Hi smua, suami sy Ni mmg X Jenis fair. Dya seksa sy selalu waktu sy Hamil...first anak dya pukul sy gila2 waktu Hamil bkn sy Salah but sbb buat lawak2 ja. Second waktu miscarriage anak kedua, seluruh family dya seksa sy. Then skrg Hamil anak kedua balik dya seksa LAGI. Sy dgn suami 14 tahun beza. Sy still umur 20 dya da 34. Dlm kluarga dya pun sy yg paling muda compare smua org. Mmg kena seksa gila2. But dlm sebyk seksaan pun sy still cinta dya. Bkn sbb duit Kaya harta sex ke APA...sbb sy btl2 cinta dya. Btw dya X da bkn Kaya ye. Sy compare kehidupan dgn mak ayah Sama suami klau dgn mak ayah sy hidup can queen. Sejak sy Bayi umah mak Ada org gaji. So mmg X pernah kerja Seumur hidup sy but Lepas kahwin guys sy setiap pakaian kena Cuci tgn walaupun Ada mesin basuh..jeans, bedsheet smua basuh tgn...mmg sy kena seksa gila2 sy buat juga smua. But mereka rosakkan kehidupan sy...semoga Allah memberi hidayah kpd mereka

2 Balas

kebahagian tu perlu di usahakan sis.. ni nama nya cinta membabi buta.. maaf ckp.. kesian kat anak.. mak sy pun mcm sis, gila kan suami yg buat gangguan sexual kat sy.. sanggup pertahankan suami yg zalim.. sbb syg.. kesian anak2 jd mangsa pukul, bebanan pada emosi.. walaupun sy dibesarkan dgn keadaan yang sgt zalim.. sy berjanji xkan pernah jd mcm mak sy.. sy jaga anak sy dgn penuh kasih syg dan perhatian, tegas dlm mendidik.. tp berhemah.. jgn sbb kan cinta buta sis tu.. anak2 terseksa zahir dan batin.. jgn jd ibu yg zalim.. Allah kasi kita otak.. guna sis.. maaf terkasar..

3y ago

sis skrg advice sy suruh ddk bersama atau tak? u mean klau sy ddk Sama suami fikirkan anak2 Kami smua blh jadi mangsa Ka? utk Tu better hidupan berasingan Ka?

X paham kalau rasa terseksa then why u have to stay and being loyal? If u choose to stay then hadap la ape yang die buat tu. Kalu rasa sayang kan diri sendri and anak yang ada move on cari new life. Xperlu nak compare hidup kalau dengan parent mcm mane and hidup dengan suami. Kalau rasa terseksa cari alternative. Mgadu je x solve any solution pon. Diri sendri yanh tentu kan hidup diri sendri. U choose how u want to live.

1y ago

sorry guys for the way I wrote the story. I was just depressed and didn't know what to do