Tiada morning sickness

Hi smua, normal ke 6w tiada morning sickness?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing .. Selera makan pun membuak2.. .

18 Balas

Bestnya takda alahan.. Sy lps tahu preg, terus dtg alahan.. Makan mnum sikit loya plus muntah.. Kdg tu smpai 4,5x muntah dalam sehari.. Sy takleh makan nasi putih, telan air putih time tu. Skrg dah 14w alhamdulillah slow2 kurang dah alahan.. Harap lepas nie hilang terus lah alahan.. Tak larat nak hadap alahan. Penat sgt smpai takleh nak buat ape2. 😅😂