Tiada morning sickness

Hi smua, normal ke 6w tiada morning sickness?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing .. Selera makan pun membuak2.. .

18 Balas

Saya pun dh 10w tiada alahan ..cuma xboleh makan ubat doc bagi msti muntah . just makan asid folic dgn kurma dgn susu hl je hb pun okay

normal sis ..awai lagi😅😅😅 saya pun baru 6 minggu....depa kata lepas 7 ke atas siap la.... aihh.... saya keja makan je ...

sis ptot syukurr alhamdulillah tkda alahan tu. jgn di seru nt sekali dia tiba lunyai di buat nyaaa😂

Normal. lain orang lain pengalaman. Enjoy n syukur with your pregnancy journey

normal aje sis , saya pun tiada alahan . alhamdulilah .

normal tu sbb Sya pun gtu jgk..

Ok la tu

normal