period dan hamil

hi smua. hrini genap 7 hari lepas period. tp period tak mcm period biasa. which is cair warna pink and kluar 3 hari je. pg td dlm 11 am buat upt. kluar double line tp kabur sangat. possible ke pregnant?

period dan hamil
10 Balas

Masih awal kot... Cuba 2 minggu lagi😊semoga apa yg adik nak, menjadi nyata🙏🙏🙏

Nk tepat guna yg mahal sikit. Sy dh byk kali kena kemain naik 2 line padahal hampa 😅

sy rasa sy nmpk line kabur.. tp repeat lg test seminggu dua.. semoga ada rezeki sis..

4y ago

Haah sis. Nnti smggu 2 sy buat test lagi. Smg ada rezeki. Aamiin ❤️

Negatif ni. Strip ni banyak tipu. Dah pernah kena. Try upt lain pulak.

Maybe spotting pregnancy. Xpa nnty try cek lg ya sis 😊

sabar ya....ada rezeki tu....in sya allah...

Try again after a week or two.

sis gune upt brand ape ye

4y ago

eco shop suka bg result yg salah, saya pn pernah kene sis 😞

Repeat lepas 2 minggu

Repeat lgi