Inconsistent result

Hi mommies! Saya first time dapat double line after 1year and half ttc. Saya test 23/5 dapat double line tp kabur. Buat test lg sekali utk konfirmkan tp line makin kabur. Harini test lg negatif pulak. Ada sesiapa pernah alami macam ni? Confius saya pregnant ke tak ni ? Btw, last period 7/5 which is dah delayed for 9days, and period cuma 3 hari xmcm yg sbelum2 ni. Help me.

Inconsistent result
8 Balas

Kalo g hospital kerajaan dorg gune test camni.. Kalo kite gune yg mhl pn mcm xberbaloi.. Sbb dr pglmn sndiri.. Gune clear blue positif.. Tp check hospital kerajaan jd negatif.. Sudahnye discharge x pregnant.. Tp Xtaula sis sbb bdn masing2kn berbeza..

5y ago

Check swasta pregnant upt die yg Jenis len. Lepas 3 hari ade bleeding pastu g hospital check upt Jenis mcm tu jd negatif .. Tp check darah pregnant Tp da gugur.. Bchg Eh ke bhcg 😅terlalu rendah Tu yg xdpt detect gune upt dorg

Tanda2 nak mengandung tu awak.. tunggu next month boleh check lgi sekali.. better beli kt guardian jngn beli yg kertas mcmtu.. beli yg ada bekas tu.. saya pun period mcmtu jgk 3 hari 4 hari je.. semoga ada rezeki..

hye sis try pkai upt yg mahal ckt. kdg2 xblh detect . I pakai jenama ni line x nmpk. Tapi beli upt yg lain nmpk line kabur2. try lepas 2 weeks.

If the line is going lighter and then negative, think that you are not yet pregnant... or have misscarriage. Best to ask a doctor first

Better kalau beli upt lain2 jenis. Kalau saja2 nak test, guna yg murah2. Kalau nak konfemkan, guna yg mahal sikit. Hehe

Sy rasa tu evaporation line yg masa double line tu..tp mgkin pn boleh cuba guna upt brand lain? 🤔

Sye sebulan baru dapat detect positif sis... insyaallah ade rezeki sis...

takpa, boleh repeat upt lepas seminggu camtu😊 insyaa Allah ada rezeki