Timbang bby kk

Smpai umur brpa bulan ye ank kna timbng baring tu..sbb next month cek up bby .rsanya ssh da nk bgi bby dduk diam baring msa timbng .kt rmh pn nak pakai pampers smbil panjat2 sna sni xnk baring langsung .bby cek up setahun nnti.

4 Balas

sampai setahun tak silap. tapi kalau baby tak nak baring, nurse akan suh duduk. normal kalau baby tak nak duduk diam. pandai la nurse baca berat anak nanti 😊

umur stahun &bley bdiri slalu nye da bley timbang bdiri... x yah gne pnimbang baby dah

Nurse akan suruh duduk kalau dah pandai duduk.

kalau baby xselesa baring akan disuruh duduk