Pendarahan

Smlm secara tiba tiba keluar drh byk dan ketulan mcm daging .. pendarahan msok 6hri hrini dan kandungan sye 11w6d ke hrini .. hospital bgi app 2minggu lgi utk cek sama ada beby ade lgi ke tidak .. smlm pegi ke klinik swasta nak pastikan kantung sye kosong ke tak akhir nya jawapan yg sme sye dpt sperti kk dan hospital bgi tau yg kantung sye kosong jugaa 😌 kena tgu juga app dri hospital utk pastikan yg memang beby ade lgi ke tidak 😓 doakan semoga sye kuat dgn ujian allah nie 😓 yg se memang nya sye tak kuat langsung nak terima ujian yg berat nie 😢 terima kasih sbb sudi membaca luahan hati saya 😢

Pendarahan
1 Balas

Sy pernah lalui sama dengan perkara yang sis lalui skrg, 2x gugur. Terasa hebat ujian Allah, dan yg ke 3 skrg pn sy masih ada harapan walaupun 50/50.. in sha Allah sis, bersangka baik selalu dgn ujian Allah. Allah nak beri ganjaran yg lebih baik, sbb ujian hebat ni untuk org yg hebat.. yg pasti bnyakkan rehat dan jangan stress² yer 😊💕