anxiety dan curiousty pd awl kehamilan

Sye bru nk msok 7minggu dan rse was2 truk. Saya pegi KK utk scan dan doktor tunjuk nmpk kantung je tpi doktor ckp standby tkot ade pendarahan tru emergency. tambahan lgi, sye ade bce pelbagai masalah sprt: 1. kandungan luar rahim, 2.janin tak membesar, 3.gugur dgn sendiri, 4.cyst 5. kantung kosong hnye simpan air shj..curiousity tggi dan stakat ni alhamdulillah, stakat ni xder kluar lendir coklat atau darah pd permukaan sluar.. dan ini menyebabkan sye stress.. tlg bgi kte2 semangat skit sis sume..#firstbaby #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Awk just busykan diri dgn something yg awk suka. Jangan fikir2 sangat pasal semua tu. In shaa Allah ada rezeki utk awk. Yg penting jangan skip folic acid. Banyakkan minum susu.