apa punca kandugan kecil?

Smlm scan dkt hosp doc bgtau baby kecik. Kndugan dah msuk 32week berat cuma 1.48kg. 16hb 3 dtg lagi hosp utk scan. Klu baby msih kcik trus msuk wad dn bslin awl. Kata doc uri xsihat blh myebabkn baby kcik. Sya pula kurg mnum susu.. susu apa ya blh bsrkn baby.

2 Balas

1. Genetik 2.cara makan ubat tak betul 3.makan mknan yg menghalang penyerapan khasiat ke baby 4.maybe uri ada problem, tu dia lambat smp mknan ke baby.. Sy pye problem no 4..hehe..32 week 1 kg je..so kena bersalin awal

4y ago

Alhamdulillah..😊

I consume anmum, now 35 weeks baby 3kg 😅

4y ago

Ye sye consume anmum. Tdi scan pakar bert baby dh naik 2.4kg. Doc kata ok dh normal. So 8hb admit ward for czer. Tq for sharing. Btl lah anmum bsrkn baby 😁