salah mkn

smlm salah mkn.. xtahu terung berangin hri ni menggelupur adoi adoii.. mcm mna nk buat ya mummies????

2 Balas

Siannya sis. Bykkan minum i ya. Try sapu minyak angin kt kaki mudah2an kluar angin o dpt kentut o sendawa boleh kurangkan sikit angin dlm badan tu. Boleh juga tepuk2 manja kt bahagian belakang bahu boleh bawa sendawa. Lega sikit nnt

Banyakkan minum air sis. Sy haritu makan pucuk paku tak ingat dunia. Terus sakit2 badan perut sebu je. Tak boleh nak buat apa.