bengkung

Hai mommy2 semua.. nak tanya, brand bengkung yang mana satu ye mommy2 pakai? ??

1 Balas

Haritu mustika ratu..ms lepas bersalin pkai..tu pn pkai dh nk msuk umo bby sebln..sbb brsalin czer.. lepas bby msuk umo 2bln setengah...rs dh ok bdn lepas berbengkung sy tuka pula pkai korset bli dkt shopee.. bgus juge corset tu... Dr awl ritu 3xL sy pkai..skrng dh reduce ke size xL.. la ni bby dh umo 4bln... Yg bgusnye bile pkai..letak minyak pns dkt part2 trtntu yg ada byk angin...lepas pkai je corset sbb compress dkt part perut n peha...angin2 yg ada cpt kluar...

5y ago

Most wlcme 😘✌