Nak cari bengkung

Assalam..nak tanya mommy2 semua..pakai bengkung jenis yang mana ye dalam pantang..?saya tengah pening nak pilih bengkung ni..ada banyak sangat..boleh tak suggest bengkung mana yang best dan selesa ketika dalam pantang dan dapat body shape sebelum hamil kembali..thank you mommy2 semua..?

2 Balas

Saya guna bengkung jenis ikat & lilit, tapi mak saya la yang lilit kan, saya tak pandai 😅

4y ago

Tula, kalau takde orang tolong pakaikan, memang tak pakai la jawabnya 😅 kalau ada yang senang pakai, lepas abis pantang pun boleh pakai lagi

Bengkung jenis zip tepi senang jenis moden sis 😊

4y ago

Ok selesa