Duduk Rumah

Siapa sini yang sebelum ni bekerja tapi bila dah pregnant jadi housewife? ?‍♀️ Korang bosan jugak tak duduk rumah? Sis dah bosan duduk rumah ?

75 Balas

Bosan jgk bila xde duit masuk xle nk sopim tnpa mtk izin 😆

🙋 bosan yakmat .. penat lgi kt umah dri kje 😂😂

5y ago

Me...yess tersangatlah boring.. huhu sebelum ni adela jugak buat bizz online tp bila morning sickness xblh bwk bincang terkubur camtu jee.. doakan sy dpt keje balik..😂💪

Saya.. Huhu.. Dh 4thun jd housewife.. Hope thn dpn dpt kerja balik

yess sisterrr so bosannnnn. tak torah ni nak buat apa lagiiii.

saya pon cari duit sendiri ngasuh anak orang...

Samala...lepas pregnant sampai bersalin.dok jaga anak

Bosan lah. That’s why I mesti kerja 😅

🙋‍♀️...kadang2 bosen juga🤣🤣🤣

Sy pun bosan jg....rasa nk keja sngat

Tak bosan. Suka sgt hehee