Bored housewife

Ada ibu2 yg fulltime housewife tak dekat sini? Sy fulltime housewife, husband busy kerja, awal pagi dah keluar lewat malam baru balik. Selalu bosan duduk rumah sorang2. Duduk jauh dari family n kawan2. Ada cadangan tak boleh buat apa utk hilangkan bosan #firstbaby #housewife

1 Balas

Saya working wife tapi pernah merasa suami outstation seminggu 5-6 hari. Selain berkemas, masak, tgk korea. Sy bela ikan & tanam pokok. Pokok bunga ada, pandan, kari, cili, kunyit & serai. Xla banyak. Sekadar mengisi masa. Cubalah.