Sengugut teruk hari pertama

Ada tips x mcam mana nak kurangkan sakit sngugut selain makan ubat ,xtahan nie ?

4 Balas

Style sy , sy Akan meniarap pada lantai yg sejuk kt rumah. @ letak ice bag. Bila sejuk xterasa skit sgt. Insyaallah. . Kdg bila sakit sggugut ni Xbokeh Bawak Bincang. 1 benda Kerja pon xjalan. 😅😅

Kalau sy senggugut, sy akan letakkan botol yg berisi air panas & balut dgn kain then letak kt perut lepastu minum air panas, nie dpt melancarkan darah period utk keluar dan kurangkan rase sakit.. Cube la..

Sy dlu sengugut truk tpi skrang alhamdulillah preg ank prtma 25 minggu... Awk cba cri tukang urut.. Ikhtiar cra mngurut..

Pls jmpa doc sis..takut2 da cyst pla