Sembelit ke atau tanda bersalin?

hi ibu2, saya tk thu ini antara tanda nk bersalin atau sembelit.. Saya dah 3hari terasa nak membuang, kejap2 mcm sakit prut..tp lepas tu ok balik.. Ini sembelit ke tanda nak bersalin ya ? saya first mommy...btw saya baru masuk 37weeks

2 Balas

sama lh mcm sy, sy 37week jgk.. membuang sikit2 je kadang kadang tu lengoh habis peha2 dan sakit belakang

kalau kerap Rasa nk berak tp x keluar, tu tanda bersalin jugak sis. 37w Tu dah bole bersalin dah