CIRIT BIRIT

Nak tanya mommies, saya 38 w 3 d, harini setiap kali makan, mesti akan membuang lepas tu, itu tanda bersalin nak dekat ke??

1 Balas

Samalah ... sy asal lepas makan mesti rasa nak berak ... kdg2 x makan apa2 pn bak berak juga .. dlm sehari ada 3-4 kli nak membuang... tapi kerap membuang air besar pn salah satu tanda bersalin juga sis ... sy pula 37w1D hari ini... dh ada tanda2 dri 36w lagi... cuma tunggu klau ada keluar lendir jaa lagi klau ketuban tak pecah2 lagi lah... smoga d permudahkan 🙏🏻