Baby nak rasa rendang dulu agaknya 😆 #raya2024 #babysyawal

Harini checkup 39w, due 15/4/24 ✅Bukaan 3cm ✅Turun lendir darah ✅Baby kepala engaged ✅Perut mengeras kerap ✅Baby ctg cantik gerak ok. ❌ Contraction belum kerap. Just datang singgah2 je 😆 Doc kata sempat ni awak beraya. Enjoy la makan2 raya dgn family. Mommy takde beli baju raya pun recycle la jubah mana2 ada nampak nya 😆 mommy2 dah beranak ke kome 😆😆😆

12 Balas

Sama due date. Skrg 39w.Tp sy xd tanda lg. Perut je kerap mengeras. Baby nk bg mommy dia beraya dlu☺️. 14/4 kene serah diri hosp serdang.