Baby nak rasa rendang dulu agaknya 😆 #raya2024 #babysyawal

Harini checkup 39w, due 15/4/24 ✅Bukaan 3cm ✅Turun lendir darah ✅Baby kepala engaged ✅Perut mengeras kerap ✅Baby ctg cantik gerak ok. ❌ Contraction belum kerap. Just datang singgah2 je 😆 Doc kata sempat ni awak beraya. Enjoy la makan2 raya dgn family. Mommy takde beli baju raya pun recycle la jubah mana2 ada nampak nya 😆 mommy2 dah beranak ke kome 😆😆😆

12 Balas

semoga kita IBU2 yg melahirkan bulan 4 dan bulan seterusnya dipermudahkan bersalin dan dikurniakan kesihatan kekuatan kebahagiaan dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah lagi.. selamat berpantang buat IBU2 yg dah melahirkan dan selamat hari raya Aidilfitri buat kita semua..

4w ago

amin. sy pun doakan supaya kita semua selamat melahirkan. and selamat hari raya pada mommy2

wah, saya 13/4, tapi mild2 jek sakit if tak keluar kena serah diri raya ke3, rasa tak larat dah, tp dia syiok pula duduk dalam lama2.. past pregnancy semua keluar 41 week, and induce. baru kali ni nak rasa sakit tak induce.. tp macam harapan jek.. huhu, doakan saya yer

4w ago

semoga cepat bersalin sis. betul hujung2 ni bukan nya kita takleh nak sabar tapi more kepada tak larat dah kan. nak jawab wasap org tanya bersalin belum pun malas sgt nk jawab 😆😆

due harini 8/4 tapi memang takda tanda langsung untuk bersalin 🤣 anak nk bgi mama dia rasa rendang and makan sedap sedap dlu🤭 doktor bagi tempoh seminggu and kalau tak bersalin dalm tempoh tu 15hb serah diri . surat dah dapat🫠

Sama la kite .. sy due 13/4 😫 puas dah pujuk kua awl .. dia xnk agaknye kutip duit raya 🤣 dia nk mama dia mkn puas2 dlu .. tp tula ghisau baby makin berat nnt susah pulak nk meneran nnt 🫠🫠

4w ago

yeee. bby nak merasa rendang wak😆😆😆 selamat melahirkan nanti ya sis ❤️❤️

Sama due date. Skrg 39w.Tp sy xd tanda lg. Perut je kerap mengeras. Baby nk bg mommy dia beraya dlu☺️. 14/4 kene serah diri hosp serdang.

sy 37week 1day due 28/4 ...esok checkup..harap² sempat rasa ketupat 😂 skrg nie stakat perut mngeras je..tanda lain xde lgi 🤭

4w ago

bisik baby bagi mommy 2 hari je lagi. haha semoga kita semua yg menanti hari ni dipermudahkan urusan bersalin ❤️❤️

sy due 19/4. Alhamdulillah 7/4 dh selamat bersalin 🤍.moga dipermudahkan segala urusan ibu &bby yeee 🍼

Semoga dipermudahkan urusan kita berdua, amin. due kita dekat2. Sy 16/4 Kdg2 ja sakit.

6d ago

Alhamdulillah, selamat, baby boy. 9 hari masuk hospital ampang, masuk mlm raya, raya ke2 bersalin. Hari ke6 baby keluar hospital.

Sama lah sis.. Due kita 21/4.. Baby suruh makan dulu rendang ketupat baru bersalin

4w ago

ye kalau dia keluar tak dapat merasa. raya dlu la kita 😆😆😆

due kite sama lh sy dah ada rasa sakit rapi tak kerap lh

4w ago

betul tue sy pun dah tak larat nak buat keje ape pun