Tukar susu baby

Perlu ke saya tukar susu anak saya sbb dy sllu muntah susu tapi berak dy normal… saya risau sbb tiap kali minum msti mntah…saya ingt nk tukar dupro ke dushbaby

3 Balas

baby saya pon dupro.baby baru sebulan 5hari. nampak mcm okay dia mnum. muntah tu prnh juga kdg² sbb terlampau kenyang tu yg dia muntah 😌 tapi beyak shi² semua okay.. muntah byk ye?

kene tengok jugak berapa oz awak bagi, kadang bukan sebab susu, tapi awak bagi terlebih susu pun boleh jadi kerap muntah

anak berapa bulan tu...

2mo ago

Sebulan 19 hari