susu nan lactose free

momy anak sy minum semua susu muntah.. ducht baby-muntah kahak kembung dupro soy-muntah cirit lagtogen-muntah frisolac ar anti muntah-muntah jugak😂😂 dumex dupro-muntah last skarang tengah cuba susu nan lactose free..kurang muntahnya..just jeluak sikit2..soalan sy bila minum nan lactose free ni lepas tu nanti dy xmuntah dah tukar ke susu lain agak dy akan ok x..kot momy ada pegalaman bila anak dh ok then tukar susu lain..

1 Balas

xsesuai dgn perut die munkin sis

7mo ago

haah tu yg trai bg susu lactose free pulk.. stakt ni dy munth sikit2 ja.. klau susu lain muntah basah hbis bju sy