Kencing kotor

Okay ke mommies klau kena kencing kotor kita mkn ubat kencing x lawas yg perisa oren or lemon tu..bahaya ke x mkn ubat tu utk baby dlm kandungan?#firstmom #ingintahu

1 Balas

Kalau doktor yg prescribed ubat tu tahu yg puan hamil, dia prescribed ubat yg sesuai dgn ibu hamil & kandungan.

14h ago

Mil tu bukan doktor yg prescribed ubat tu kan? Kalau bukan, jangan ikut kata mil. Ada antibiotics, habiskan.. Jangan ambil risiko tak mkn ubat yg doktor prescribed. Nnt lg lebih mudarat. Lepas ni, jumpa doktor n diberi ubat, jangan kongsi dgn mil.