Need help 😭

Skrg 33w arini cirit birit xbenti da 5 kali. Perut pun da sakit n mngeras 😭😭😭 rasa xda slh mkn pun knp ya 😭 normal ke ☹️

4 Balas

Kita pun sama since semalam cirit birit. Rupanya salah makan. Beli Kuih onde2 dapat yang kelapa parut yang dah nak basi, sedap sangat makan, last 2 biji baru rasa pelik. Harini getting better sebab g klinik ambik ubat. Alhamdulillah

baik g hosp sis, takut effect ke baby kena infection pula. sy masa baru buka buku tiba² kena ceri beri pn terus g emergency sb dah mlm. doc drip ubt 1 pain + masuk ubt dr jarum tu.

normal. sy dh beberapa hari on off cirit birit dan kerap false contraction. pelvik, punggung xselesa nk bgerak.

Kalau masih berlanjutan better pg hospital ya.. Takut dehydrated pulak nanti..