Cirit birit

Salam warga AP.. nk tny.. ada tak petua nak hilangkan cirit birit.. da 3 hari ni .. da p hosptal n klinik.. masi jg.. badan da lemas perut sakit2 .. skrg preggy 28w.. tolong2 kongsi pengalaman dan petua 😭😭

4 Balas

Sy bru kena mggu lepas 26w..siksa nya bila dia dtg meragam. Sy minum air teh kelat, sy minum yakult..lepastu panadol sebiji sbb bdn dh rs mcm nk demam ms tu dgn air garam (ors). Ni pun msh ada saki baki sakit perut 😂😂 bru nk recover

Kena cek juga kadang supplement tmbahan kita buat cirit kena tukar.. sy cmtu

air rebusan beras pun okey utk cirit birit

minum vitagen or air kelapa.