Normal ke cirit birit kandungan 29week 5days

Lepas cucuk kancing gigi, sy kena cirit birit..da dua hari da..sakit perut sampai ke pinggang..normal x

4 Balas

Saya belum sampai ke fasa awak lagi 😅 TAPI pandangan saya, kalau cirit-birit & sakit perut awak berlarutan dan awak tgk macam takda tanda2 berkurangan, adalah lebih baik awak ke klinik @ hospital utk pemeriksaan. Sebab cirit-birit kalau berlarutan terlalu lama, akan buat badan awak “dehydrated” & lemah.

Sama macam saya lepas cucuk kancing gigit cirit birit, dlm masa yg sama saya minum air banyak sebab takut badan tak cukup air, lepas berak cuba sikit sikit makan, sebab lepas cirit mesti perut terasa kosong sikit, selepas tu okay sahaja, insyallah.

Saya 27w cucuk kancing gigi, alhamdulillah tk de effect apa pun cuma kebas2 je..

waktu pregnt dulu pernah cirit birit kne gi hospital duk kat wad 3 ari.