Mommies hellppppp

Betul ke kalau kerap ada cirit birit tu tanda bersalin makin dekat 😩😩😩😩😩 Saya baru 33 week 😩😩 Btw saya GDM on metformin, GBS +ve juga.. Sebelum ni telan metformin takde side effect apa sangat pun.. Takutnya 😩😩😩

14 Balas

xjgak.. akak sy cirit birit masa 30w then masa 36 mggu skali lg.. last² branak overdue..dia xde salah mkn pom.. tnda brsalin klau kluar darah cmpur lendir, pecah ketumban dan sakt contraction je..