tolongg

assalamualaikum, ade cara lain ke nk bgi bby hlg flu dgn cpt.. sian tgk bersin??

2 Balas

Mandi campo lemon..bersihkan hidungnya.. Letak vick bby kt hidung , dada dan blkg.. Tepuk2 blkg nya slps sapu vick. Boleh juga beli SabunLemon + garlic balm by susuk manja.rm48 shj...0173562247.Saya kat rumah mmg stndby set ni.

Buat mnyk bwang putih..Letak kt hdung n dada..Xpon smbur sterimar n sedut hingus..Mndi dgn air lemon..Xpon layurkan daun sireh tu letak kt dada n blkng bdan bby..

5y ago

minyk bawang dh bt, first bt kesan.. ni kli kedua flu.. mcm tk kurang sy tgk... lps tu dh ltk blkang.. mula tu guna ok.. ni tetiba kluar bintik merh kt blkng.. terus sy ltk bdk sjuk alhamdulliah kurang