Mohon pencerahan🙏🙏🙏🙏

Mcm mn cara nak hlg kan kuning baby yg baru lahir dgn cpt?? Smlm bacaan 10.8..hari isnin nnt kena cek lg..mohon pertolongan dr mumy² semua..🙏🙏🙏🙏 umur baby baru 5hari..

2 Balas

kerap susu bdn, 1jm sekali. yup mg penat tpy klu awk xsgup tgk ank asyik kna cucuk je. awk kna strugle bg susu bdn. susu bdn xde sukatan n tempoh bole bg je baby minum. klu die x bgun kjot lap muka dgn wet tissue

kerap menyusukan baby, nanti dia berak kuning tu akan hilang bersama najis.