Baby bergerak

Kenapa dah minggu 23 tapi still x rasa baby bergerak.. adakah tu normal? 🥲🥲

1 Balas

ni kandungan pertama ke? kebiasaan bermula 20minggu dh blh mula Rasa pergerakan baby..tp bergantung pd bdn masing2..tksemua org Sama..Ada yg lambat..pd pndgn sy..jika awk risau, sy cadangkan awk Pg scan dekat klinik ..dkt sono murah shj utk scan growth 2d..Hari biasa rm18 & weekend rm23...mcm sy skrg pun 23w3d.. Alhamdulillah dh Rasa n baby gerak aktif..terutama waktu Malam .. saya doakan baby awak ok dan awk Akan Rasa pergerakan baby dlm masa terdekat.. ❤️