ada gerakan dalam perut

hi skrg saya 14weeks tapi dalam perut kenapa rasa mcm halus2 ada benda bergerak tapi tak kuat . tu apa erk kebiasaannya ? kalau saya mengiring mesti rasa . kalau telentang takde rasa tu . baby biasa kita boleh rasa gerakan 18week ke atas kan🥲

2 Balas

bby sis la tu...Sy pn 14w 2d hari ni baru dapat rasa bby gerak...btw enjoy dis moments ya sis

10mo ago

oh hehehe kalau bby tkpela . kompius jugak sbb org kata bole rasa masa 18week ke atas😆

baby tendang la tu sis .. sy 10 weeks dh rasa tp skali² ja

10mo ago

haah hehehe .