๐‘บ๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’‚๐’‰ ๐’‘๐’†๐’“๐’ˆ๐’Š ๐’Œ๐’๐’Š๐’๐’Š๐’Œ

๐‘ป๐’‚๐’‘๐’Š ๐’Š๐’Œ๐’๐’• ๐’‘๐’†๐’“๐’Š๐’๐’… ๐’•๐’“๐’‚๐’„๐’Œ๐’†๐’“ ๐’Œ๐’‚๐’๐’‚๐’– ๐Ÿ’ ๐’Ž๐’ˆ๐’ˆ๐’– ๐Ÿ“ ๐’‰๐’‚๐’“๐’Š ๐’Ž๐’Ž๐’ˆ ๐’…๐’๐’„ ๐’™ ๐’”๐’„๐’‚๐’ ๐’Œ๐’†? ๐‘จ๐’Ž๐’Š๐’Œ ๐’‚๐’‘๐’‘๐’๐’Š๐’๐’•๐’Ž๐’†๐’๐’• ๐’–๐’๐’•๐’–๐’Œ ๐’ƒ๐’–๐’Œ๐’‚ ๐’ƒ๐’–๐’Œ๐’– ๐’‘๐’Š๐’๐’Œ ๐’‹๐’†.... ๐‘ป๐’Š๐’Ž๐’† ๐’๐’‚๐’Œ ๐’ƒ๐’–๐’Œ๐’‚๐’Œ ๐’ƒ๐’–๐’Œ๐’– ๐’•๐’– ๐’๐’‚ ๐’ƒ๐’‚๐’“๐’– ๐’”๐’„๐’‚๐’ ๐’š๐’†?

2 Balas

Ya betul. Suggested first scan 8 weeks and above.

11mo ago

Sama-sama

Soalan berkaitan