Hi just nak Tanya , ramai tak mommies yg berkerje wktu baru hamil ank pertama ? ❤️

Time bile yg mommies share yg mommies mengandung pada boss or staff tmpt keje ? 😅♥️

2 Balas

saya inform bos dlm 6-7w. sbb kerja sy memerlukan sy travel..dan masa tu alahan mmg xboleh bawa bincang. melayang kepala time drive, mual l, muntah sbb xblh nk bau kereta. tapi lps habis alahan sy back to normal duty . utk colleagues, sy inform bila dh buka buku pink.

11mo ago

okay , tq awak untuk info . take care ♥️

saya inform ja kat boss dan staff supaya diorg pham keadaan kita yg berbadan dua. lebih2 lagi bila dh first trimester

11mo ago

betul tu ... at least tak ada laa mereke suruh buat keje berat2 ... saya pun baru inform ke boss sebab tmpt keje ni byk kene angkat barang yg berat2 ... at lease mereke bertimbang rasa sikit 😅♥️