Ank mommies pakai pampers apa?

Salam and hi mommies, nk tanya ank ank mommies ada tak yg pakai pampers PETPET dari newborn untill now? Okay tak mommies? Ada leaking tak? Nnti share pengalaman mommies okay ??? #bantusharing #firsttimemom

Ank mommies pakai pampers apa?
1 Balas

Pampers apa pun kalau dh terselit kt bontot mmg bocor ?? so sy pilih pampers yg takde bau hancing yg kuat. Sy guna diapex. Sy tak sanggup bgn pagi je bau kencing kuat..semua dh dh try, diapex je tak bau or kalau byk sgt kencing pn bau sikit je.