consume birdnest

salam .. nak tanya la mommies dkt cni ada tak yg amal mnum pati sarang brung wktu hamil ?? ok tak ? klu ok ,yg mana 1 nak consume ye .. yg with or without ginseng ..maaf la 1st time nak cuba .. ada yg blh kongsi pgalaman tak#seriusnanya

3 Balas

Jangan minum yg ada ginseng ke kacip Fatimah ke herbs2 tu. Sy minum FG wallet fauziah gaus punya. Amik yg original, longan,red dates. Yg penting herb2 mcm kacip Fatimah jgn consume masa pregnant

Brand apa tu? Kebanyakkan bird nest komersial kandungan gula tinggi, nt sangkut gdm pulak.. Ambil sumber mknn yg lebih natural ye

sy minum OMBA dr hamil sampai skrg menyusu baby alhamdullillah 🥰 boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/omba