Bahaya ke anak pertama menyusu badan ketika kita hamil?

1) adakah bahaya?, Saya xthu macam mana nak slow kan atau stop BF anak pertama 😌 saya baru mengandung 5w 3d , anak pertama umur 1 y 6m dia lahir secara czer. 2) saya tahu risiko mengandung dekat jika Sya czer tapi apakan daya rezeki Allah beri saya dapat cemuhan seperti buat salah termengandung jarak rapat adakah ia sangat² merbahaya? #ingintahu #pleasehelp

9 Balas

Sy pom full bf plus pregnant 18w..alhamdulillah baby sht... Better rujuk doc.. Ank 1st 1y11m.. Masa pregnant rasa dh lebih 1y6m ank 1st..Klau mummy pregnant xde mslh pape, doc bgi jer menyusu ank lain.. 😁